Witam, tez chciałem miec jaśniejsze reflektory i wymieniłem postojowe na led, wystąpil tem sam efekt migotania, ale tylko z prawej strony i to po około tygodniu sprawnego świecenia, co prawda w OI, ale to dziwne trochę, musiałem wrocić do W5W, ale jak czytam, sa inne ciekawe rozwiązania.
Tak. Jestem "wieśniakiem"!
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Mam dość. Nie chcę już więcej czytać takich komentarzy.
To nie Twoja sprawa, czy jeżdżę fiatem, czy golfem. Nie Twój interes, czy lubię alfę romeo, czy forda scorpio. Nic Ci do tego, czy jeżdżę ubrany w dres, czy biały podkoszulek bez rękawów i jakiej grubości jest mój kark. Być może jestem "wieśniakiem", a na samochodzie mam nalepkę "Pioneer". I co z tego? Jestem z tego powodu gorszy od Ciebie? Nie. Nie jestem gorszy. Być może jestem inny, ale nie gorszy.
Dlaczego nie możesz napisać komentarza nie obrażając w nim nikogo? Dlaczego zamiast merytorycznej dyskusji obrzucasz inwektywami innych? Dlaczego kogoś kto woli 11-letniego golfa nazywasz kmiotem? Dlaczego człowieka, który chce mieć nowe auto, a stać go tylko na fiata pandę uważasz za chorego umysłowo? Dlaczego wciąż powtarzasz stereotypy typu "właściciele alf romeo nie kłaniają się sobie, bo rano widzieli się w serwisie"?. Przecież to idiotyzm. Taki sam jak ten, że BMW oznacza "będziesz miał wydatki". Ani to śmieszne, ani prawdziwe. Nie stać Ciebie na rzeczowy komentarz?
A może po prostu jesteś niewykształconym, zakompleksionym umysłowym gówniarzem, który korzystając z anonimowości jaką zapewnia internet chce dokopać drugiemu ot tak dla sportu? Bo ten ktoś jest inny i jeździ autem na literę "F" zamiast samochodem przez Ciebie uznanym za ten jeden jedyny, idealny?
Do cholery skończ już z tym. Wiedz o tym, że jak obrażasz innych dajesz świadectwo o sobie.
A Interię proszę. Nie publikujcie proszę komentarzy, w których wasi Czytelnicy opluwają się nawzajem. Może czegoś to ich nauczy? Oby. (jmoj)
Z treścią listu, który publikujemy powyżej, nasza redakcja w pełni się zgadza. A Ty?
[interia.pl - link]saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez PurchawaA ja jezdze Skoda, to jestem kapelusznikiem.
w bmw -dresy;
w mini - podnozki rowerowe;
w mercedesach - cygani;
w roznych kabrioletach i sti/evo - lanserzy - tudzież "lolki"
a ja sie pytam to kto jezdzi Toyotami :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975a ja sie pytam to kto jezdzi Toyotami :diabelski_usmiech
no i geriavity :wink:aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
No i nie mozna zapomniec, ze Corolla, Octavia i Focus, to typowe korporacyjne dupowozy za "szczurow" pod krawatem :lol:
A tak BTW. Moj kuzyn stwierdzil, ze nie kupi OII, tylko Primere, bo by go rodzina jego maloznki na wsi (LRA) wysmiala :? A jego tesc jezdzi starym Audi 80 B4 sprowadzone po dzwonie z Reich'u :lol: No ale to Audi, a nie jakas tam Skoda Brakuje mi slow na cos takiego :?
Komentarz
-
-
chlopaki, chlopaki czy pedalek moze wolic kobitki - bo ja wole - a Szkoda juz mnie zaszufladkowal
[ Dodano: Pią 10 Lis, 06 21:11 ]
chyba nic z tego nie bedzie bo podoba mi sie MCS - a to auto dla gejow .... ops:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975a Szkoda juz mnie zaszufladkowal
Zamieszczone przez Jabar1975chyba nic z tego nie bedzie bo podoba mi sie MCS - a to auto dla gejow .... ops:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAA tak BTW. Moj kuzyn stwierdzil, ze nie kupi OII, tylko Primere, bo by go rodzina jego maloznki na wsi (LRA) wysmiala
myslę iż to świadczy po częsci o pewnym zastoju w postrzeganiu rozwoju i ewaluowaniu motoryzacji i firm z nią powiązanych.
Być może dla pewnych osob, skoda będzie sie zawsze kojarzyła z rdzewiejąca 120.
Nic nie poradzimy. :!:
Komentarz
-
-
Mój wujek kupił a6 w poprzedniej budzie bo stwierdził że nie będą na niego dobrze patrzeć jak podjedzie na spotkanie skodą (chdziło o superba) i jaka była jego konsternacja jak jeden w jego wiekszych odbiorców zagranicznych mu powiedział na pytanie ze jezdzi superbem a nie innym autem ze w niemczech to nie wstyd mieć superba i można nawet nim na pole golfowe podjechać bez wstydu
Komentarz
-
-
Mój wujek kupił a6 w poprzedniej budzie bo stwierdził że nie będą na niego dobrze patrzeć jak podjedzie na spotkanie skodą (chdziło o superba) i jaka była jego konsternacja jak jeden w jego wiekszych odbiorców zagranicznych mu powiedział na pytanie ze jezdzi superbem a nie innym autem ze w niemczech to nie wstyd mieć superba i można nawet nim na pole golfowe podjechać bez wstydu
Dla niektorych wikeszym lansem jest kupienie kilkuletniego Audi, poskladanego z dwoch innych i z przystanku niz kupienie nowej Skody czy innego Forda.
I to dopiero swiadczy o "kmiotowatosci" i wsteczniactwie, a nie to jakim samochodem sie jezdzi, jaki telewizor sie posiada, itd.
no i geriavity :wink:
Do tego byla na kolpakach i wygladala jak zwykly seriaczek 1.4.
Dopiero po wydechu zorientowalem sie, ze cos jest nie tak - no i wtedy zobaczylem jeszcze czerwony napis Toyota na klapie.
Ale jak ktos sie nie zna, to moze sie zdziwic... :twisted: :twisted:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975a ja sie pytam to kto jezdzi Toyotami
Nissanami jeżdzą rolnicy bo też jest zniżka dla Rolników w salonach Nissana :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Co do: "...Dlaczego człowieka, który chce mieć nowe auto, a stać go tylko na fiata pandę uważasz za chorego umysłowo?..." Jest to oczywiście przesadą tak nazywać potencjalnego nabywcę nowej Pandy :lol: Jeżeli to ma być samochód do poruszania się po mieście lub na krótkich odcinkach :P Ale jako uniwersalny lub na "trasy" to to jest szaleństwo :szeroki_usmiech Jeździłem Uno, znajomi mieli Palio, sąsiad miał Stilo JTD i szybko się pozbył :lol: - o Fiatach mam wyrobioną opinię (niezbyt pozytywną) - no ale to moja opinia. Tak czy inaczej, każdy może się pomylić przy dokonaniu jakiegoś wyboru. Czyż nie? :wink:
Komentarz
-
-
Ja tez jestem wiesniakiem z rejestracja WL :P
Ostatnio jakis ciec z Targowka (WJ) w astrze II Classic, wlasnie tak mnie zbesztal bo bylem szybszy od niego :P a drogi mu nie zajechalem, zeby nie bylo
WJ i WL to ponoc 2 najbardziej wysmiewane tablice przez Mobilki (czyt. posiadaczy CB)... Ponoc
A co do Skody to do zawsze mi sie podobala ale bylem troche za krotki zeby kupic jakas nie w wersji Classic bo ta deska mnie zniechecala, ale jak widac przy drobnej porzyczce od Staruszkow sie udalo i od 3 lat jestem DUMNYM posiadaczem SkodziankiBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez MiKruSDla niektorych wikeszym lansem jest kupienie kilkuletniego Audi, poskladanego z dwoch innych i z przystanku niz kupienie nowej Skody
Teraz widzę po sobie, że dobrze zrobiłem kupując właśnie takis amochód.... a nie nowy z salonu, co zaraz staci kilkadziesiąt procent wartości.
Dziś mamy taka sytuację, że samchód używany klasy wyższej i w dobrym stanie można kupic za rozsądne pieniądze. Moja A8 była 7 czy 8 która oglądałem... ale trafiłem na właściwą.
Problemu zaczynaja sie potem po zakupie takiego samochodu... a dotycza kosztów exploatacji. A te nie są małe..
Potem widzimy fajne samochody, naprawiane lub przebudowywane druciarskimi metodami.... byle taniej. S8 z silnikiem 4.2 V8 360KM mocy.... i tania instalacja LPG.... ech.
[ Dodano: Pon 13 Lis, 06 12:06 ]
Zamieszczone przez PiotrB"...Dlaczego człowieka, który chce mieć nowe auto, a stać go tylko na fiata pandę uważasz za chorego umysłowo?..."
Ale coś za coś... gorsze auto ale w założeniu bezawaryjne i z gwarancją.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyMam 4 letnie audi i nie jest składane z kilku jak na razie
Zamieszczone przez bezdusznyPotem widzimy fajne samochody, naprawiane lub przebudowywane druciarskimi metodami.... byle taniej. S8 z silnikiem 4.2 V8 360KM mocy.... i tania instalacja LPG.... ech.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez szkodato jest IMHO totalna beznadzieja
Jak czytam na AKP to normalnie załamka...
Rozumiem, że dla oszczędności kupuje się małą czy jakąś rodzinną Skode i ją gazuje (choć nie popieram tego w silnikach turbo).... tak samo Fiata czy inny samochód tego segmentu.
No ale kurfa... kupować coś takiego jak S8 i ładowac LPG.... to juz powinno być karalne :diabelski_usmiech
Komentarz
Komentarz